Niels-Peter Kløft i premiere-hopla efter ”Professoren og genbrugsmaskinen” på Yderzonen i Næstved 

SKIBET ER LADET MED GENBRUG

Workshop: Skibet er ladet med genbrug

Vores skolepublikum til teaterforestillingen ”Professoren og Genbrugsmaskinen” (for 0.-5. klassetrin) kan udvide deres oplevelse med denne workshop. Workshoppen kan også være en kickstart til at komme i gang med det tilhørende Inspirationsmateriale. Inspirationsmaterialet er udarbejdet i samarbejde med Anne Burup Nymark og Nanna Bøndergaard - med støtte fra KULTURREGION STORSTRØM.

Grundet forestillingens meget brede målgruppe, der både spænder over indskoling og mellemtrin, byder inspirationsmaterialet på opgaver for og idéer til både store og små. I arbejdet med inspirationsmaterialet skal der differentieres i forhold til at tilpasse opgavernes omfang og abstraktionsniveau til den givne målgruppe. Dette tager vi naturligvis også højde for i workshoppen SKIBET ER LADET MED GENBRUG, der tilbydes i forlængelse af teaterforestillingen.

Bemærk, at nogle af inspirationsmaterialets opgaver kan sagtens bruges inden, I har set forestillingen til at spore eleverne ind på forestillingens tematikker - mens andre giver mere mening at gå i kast med, efter I har set forestillingen.

Mål og indhold på workshoppen: Ved at genbruge gamle lege som ”ta’ fat”, ”rødt lys stop” og ”skibet er ladet med” visualiseres genbrugs- og genanvendelsestanken. Med det fysiske udtryk og samarbejdet i højsæde sættes eleverne til at bygge genbrugsmaskiner med deres egne kroppe og lyde. Med udgangspunkt i den eksalterede professor, skal eleverne lave deres egne professor parodier. Og slutteligt skal kaninen Albert og den frygtelige Fjeldræv emitteres …  Nej.. der leges ikke ”Rødhætte og Ulven”.. men ”Albert og Ræven”!

Målgruppe: 0. til 5. klassetrin.

Deltagere: Én skoleklasse á max. 28 elever og deres lærer/e.

Sted: I det rum, som teaterforestillingen ”Professoren og genbrugsmaskinen” er blevet vist – eller i et velegnet rum tæt på spillestedet.

Varighed: 2 timer.

Underviser: Niels-Peter Kløft, skuespiller og kunstnerisk leder v. Dansk Rakkerpak & Faster Cool – Næstveds Internationale Egnsteater.

 Pris: SKIBET ER LADET MED GENBRUG – workshoppen koster kr. 2.500,- + moms – og kan bookes i sammenhæng med teaterforestillingen ”Professoren og genbrugsmaskinen”.

 Booking: Tlf.: 21 78 47 48 / E-mail: post@danskrakkerpak.dk